Een feest of event organiseren en tot in de puntjes aankleden laat u best over aan professionals. Rent a Lounge zorgt voor een uniek en stijlvol concept op maat. Voor elke gelegenheid. Ontdek hier de mogelijkheden voor uw feest of evenement.

Onze diensten


Onze werkwijze

Bespreking van uw evenement

Samen met één van onze eventmanagers maken we een eerste afspraak. Dit kan bij u thuis, op uw bedijf, in onze kantoren te Herentals of op de locatie indien deze al is gekend. Bij een eerste gesprek gaan we samen bekijken waar jullie wensen en doelstellingen liggen en bespreken we meteen de verschillende mogelijkheden.

Op basis van het kennismakingsgesprek gaan wij een voorstel op maat maken geheel volgens uw wensen en binnen uw budget. Perfectie, klasse, kwaliteit en originaliteit zijn onze sleutelwoorden. Ons voorstel zal deze sleutelwoorden dan ook ten allen tijde weerspiegelen.

Onze eventmanager blijft uw contactpersoon tijdens het hele project. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt om alles vlot te laten verlopen.

image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml
image/svg+xml

Voor & na

Elke locatie omgedoopt in een uniek concept

Sporthal, parochiezaal, magazijn, repetitielokaal, kantoorgebouw, kelder of schuur? Geen enkele uitdaging is te groot! Elk project is voor Rent a Lounge een nieuwe uitdaging. Telkens weer willen wij onszelf overtreffen. Voor een uniek feest of event!

Voor

Na

Tevreden klanten