Meer informatie

Uw baby's eerste feestje

Babyborrel organiseren

Een babyborrel is de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om je baby aan hen voor te stellen. Zo verminder je het aantal kraam- of thuisbezoekjes en bespaar je dus veel tijd en energie.

Wie zijn kindje laat dopen, kiest vaak voor een combinatie van doopfeest en babyborrel. Het doopsel zelf vindt dan plaats in beperkte kring en wordt gevolgd door de babyborrel waar meer vrienden en kennissen aanwezig zijn. 

Aankleding babyborrel

Rent a Lounge helpt je graag met het ontwerpen van een origineel concept én bij de volledige organisatie van jouw baby's eerste feestje. Zo kunnen jullie, als kersverse ouders, genieten van elkaar en jouw pasgeboren baby! Dit kan zowel bij je thuis als op locatie...

Wij zorgen voor het meubilair, de decoratie & bloemen, het tapijt, de belichting en al wat komt kijken bij een perfecte aankleding.  Ook voor de locatie of feesttent kan u bij ons terecht. Met Rent a Lounge kan u zorgeloos genieten van een magische dag terwijl wij achter de schermen de touwtjes stevig in handen houden.

U kan er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal dingen zelf uit te voeren en de rest aan ons over te laten.

Een totaalconcept voor uw babyborrel?

Alles begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar kennen en luisteren we naar uw ideeën en wensen. Na het eerste gesprek maken we voor u een offerte op maat en binnen uw budget. Van zodra deze is goedgekeurd, starten wij met het creëren van de perfecte babyborrel.

Na het feest zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten. Zo kunnen jullie zorgeloos nagenieten.

Dankzij onze jarenlange ervaring staan we garant voor kwaliteit, originaliteit en perfectie!

Wat we doen voor u

  • Bedenken van een modern & origineel concept
  • Meubilair, decoratie, bloemen, tapijt, belichting, ...
  • U zorgeloos laten genieten van het feest
  • We maken een offerte op maat, binnen uw budget

Tevreden klanten