Meer informatie

Uw bedrijf in de spotlights Bedrijfsfeest organiseren

Zet je onderneming op de kaart door de organisatie van een niet te vergeten bedrijfsfeest! Imponeer je contacten met een indrukwekkende happening.

Geen idee hoe er aan te beginnen of heb je helemaal geen tijd om een bedrijfsevenement in elkaar te steken? Dan ben je bij Rent a Lounge aan het juiste adres. 

Aankleding bedrijfsfeest

Vertrouw op ons. Wij luisteren naar jouw eisen, verlangens en voegen er nog een heleboel creatieve ideeën aan toe. Zo creëren we jouw uniek bedrijfsevenement. En dit geheel binnen uw budget! Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsevenement vlekkeloos en zonder zorgen verloopt. 

Hulp bij uw bedrijfsfeest

Klanten, leveranciers, sponsors, partners, concurrenten of vergeten contacten.
Een bedrijfsfeest is een ideale gelegenheid om deze mensen uit te nodigen en het contact opnieuw te versterken. Rent a Lounge zorgt er voor dat er nog lang over je bedrijf gesproken wordt!

Wat we doen voor u

  • Bedenken van een modern & origineel concept
  • Meubilair, decoratie, bloemen, tapijt, belichting, ...
  • U zorgeloos laten genieten van het feest
  • We maken een offerte op maat, binnen uw budget

Voor & na

Elke locatie omgedoopt in een uniek concept

Sporthal, parochiezaal, magazijn, repetitielokaal, kantoorgebouw, kelder of schuur? Geen enkele uitdaging is te groot! Elk project is voor Rent a Lounge een nieuwe uitdaging. Telkens weer willen wij onszelf overtreffen. Voor een uniek feest of event!

Voor

Na

Tevreden klanten