Meer informatie

Zet uw bedrijf in de spotlights Beurs organiseren

Een beurs is ideaal om uw bedrijf in de spotlights te plaatsen. En Rent a Lounge helpt u om die professioneel te organiseren. De perfecte locatie hebt u al: uw eigen bedrijf. Want een beurs komt het best tot zijn recht in uw eigen faciliteiten. Mits er een uitnodigende sfeer wordt opgebouwd en er een goede communicatie over de hele linie plaatsvindt. Plaatsgebrek? Ook op locatie regelen wij alles voor uw beurs of beursdeelname.

Meer dan een beurs

Als de deuren dan toch voor uw klanten opengaan, waarom zou u dan niet een parallel event organiseren voor ook andere relaties? Voor uw personeel bijvoorbeeld, voor geïnteresseerden in een job bij uw bedrijf, voor de pers, voor omwonenden … zo rendeert uw investering maximaal.

Aankleding beurs

Rent a Lounge zorgt voor de totale aankleding van uw beurs of evenement, waardoor iedere bezoeker zich meteen thuis voelt. U verkoopt immers meer in een aangename en gemoedelijke sfeer. Maar ook uw contacten kunnen hierdoor enorm worden aangesterkt. Wij zorgen voor een unieke aankleding van uw beurs, terwijl u zich kan focussen op uw relaties.

Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, originaliteit & perfectie! Rent a Lounge biedt totaaloplossingen voor beurzen. Alles start met een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een concept dat volledig is afgestemd op uw bedrijfsfilosofie en budget. Meer over onze werkwijze »

Wat we doen voor u

  • Bedenken van een modern & origineel concept
  • Meubelen, decoratie, bloemen, verlichting, ...
  • U zorgeloos laten genieten van het feest
  • We maken een offerte op maat, binnen uw budget

Tevreden klanten