Meer informatie

Een communie, een mijlpaal Communiefeest organiseren

Het communiefeest betekent een mijlpaal in het leven van een kind maar ook voor familie en vrienden wordt het een dag om nooit te vergeten. Bij de organisatie van een uniek communiefeest komt er toch wel wat meer kijken dan men meestal denkt.

De omkadering van een geweldig communiefeest is bij Rent a Lounge zeker in goede handen.

Aankleding communiefeest

Wij zorgen voor het meubilair, de decoratie & bloemen, het tapijt, de belichting en al wat komt kijken bij een perfecte aankleding.  Ook voor de locatie of feesttent kan u bij ons terecht. Met Rent a Lounge kan u zorgeloos genieten van een magische dag terwijl wij achter de schermen de touwtjes stevig in handen houden.

U kan er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal dingen zelf uit te voeren en de rest aan ons over te laten. Dankzij onze jarenlange ervaring staan we garant voor kwaliteit, originaliteit en perfectie!

Totaalconcept communiefeest

Alles begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar kennen en luisteren we naar uw ideeën en wensen. Na het eerste gesprek maken we voor u een offerte op maat en binnen uw budget. Van zodra deze is goedgekeurd, starten wij met het creëren van het perfecte communiefeest.

Na het feest zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten. Zo kunnen jullie zorgeloos nagenieten. 

Wat we doen voor u

  • Bedenken van een modern & origineel concept
  • Meubilair, decoratie, bloemen, tapijt, belichting, ...
  • U zorgeloos laten genieten van het feest
  • We maken een offerte op maat, binnen uw budget

Tevreden klanten