Meer informatie

Voor een uniek personeelsfeest Personeelsfeest organiseren

U gaat een personeelsfeest organiseren? Een leuke maar ook best lastige opgave. U wilt een avond waar nog lang over zal worden nagepraat. Een avond waarbij alles klopt en de sfeer goed is. Uiteraard mag uw budget niet worden overschreden en wilt u geen verrassingen achteraf.

Dan bent u bij Rent a Lounge op de juiste plek.

Aankleding personeelsfeest

Het jaarlijkse personeelsfeest. Een moment waar uw medewerkers naar toe leven. Laat zo’n kans vooral niet ongemerkt voorbijgaan! Een personeelsfeest is immers de gelegenheid bij uitstek om interne communicatiedoelstellingen om te zetten naar iets tastbaars.

Om bruggen te slaan en banden te hechten. Dan mag het beslist eens wat meer zijn dan speeches, eten en drinken. Plezier hebben, genieten, feest vieren. Ja zeker! Een bedrijfscultuur vormt zich tenslotte niet alleen door wat moet, maar ook door wat mag.

Sla misschien twee vliegen in één klap en geef een bedrijfsfeest voor jouw klanten en personeel.

Hulp bij uw personeelsfeest

Na een eerste gesprek maken we op basis van uw wensen voor uw personeelsfeest een eerste voorstel. Vervolgens bespreken we samen met u dit eerste voorstel en schaven we waar nodig bij.

Samen met u komen we tot een definitief voorstel waar u met uw feestcommissie een oordeel over kunt vellen. Uiteraard zijn al onze voorstellen geheel vrijblijvend.

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt zodat u zich kan ontspannen terwijl wij u een schitterend personeelsfeest voorschotelen. Dit gecombineerd met creativiteit en een grote deskundigheid maakt van elk bedrijfsevenement een ware happening om nog lang op terug te kunnen kijken.

Wat we doen voor u

  • Bedenken van een modern & origineel concept
  • Meubilair, decoratie, bloemen, tapijt, belichting, ...
  • U zorgeloos laten genieten van het feest
  • We maken een offerte op maat, binnen uw budget

Tevreden klanten